Golfový týden pro nehráče

Zapište si do kalendáře

Golfový týden pro nehráče

V rámci projektu Evropský týden sportu, probíhajícího pod záštitou ČOV, uskutečníme další GOLFOVÝ TÝDEN PRO NEHRÁČE!

Akce je určena pro zájemce o golf, kteří nejsou registrovaní v ČGF.
Zřejmě každý hráč zná někoho, kdo by si chtěl golf vyzkoušet, ale z nejrůznějších příčin se k tomu ještě neodhodlal, nebo někoho, komu by ho rád ukázal.

Akce probíhá denně, v týdnu od 23.9. do 30.9.2018, vždy od 9:00 do 16:00 hod.

V rámci akce bude každému zájemci poskytnuta tréninková hodina s profesionálním trenérem a zapůjčeno golfové vybavení.

Akce bude zakončena v sobotu 29.9.2018 turnajem dvojic HRÁČ-NEHRÁČ, při němž si budou moci všichni účastníci tréninkových hodin, kteří projeví zájem, vyzkoušet atmosféru skutečného golfového turnaje, na skutečném golfovém hřišti.

Hra bude probíhat ve dvojicích, přičemž prvním z dvojice bude vždy aktivní hráč, který odehraje veškeré rány z odpaliště jamky, na její green a následná hra na greenu a dopravení míčku do jamky již bude úlohou druhého z dvojice, tedy nehráče golfu. Patovací soutěž nehráčů bude i předmětem samostatného hodnocení, takže poznáme vítěze z řad nehráčů a samozřejmě i nejlepší dvojice Hráč - Nehráč.

23.09.2018 09:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Praha - Motol

Praha - Motol

50°3′ 47.65″ N, 14°20′ 23.95″ E

Goldscheiderova, 150 00 Praha 5 - Motol

257 216 584

gcp@gcp.cz

www.gcp.cz

Jeden z nejstarších klubů u nás. Devítijamkové hřiště v pražském Motole bylo otevřeno už v roce 1926, když jeho premiérovým čestným předsedou byl Jan Masaryk, syn prvního českého prezidenta. Dnešní podobu získalo hřiště v sedmdesátých letech minulého století a dodnes je známe především pro své výrazné členění. Kopcovitý terén je výzvou pro všechny typy golfistů, kteří si zde ověří jak svou technickou zdatnost, tak fyzickou odolnost. Ne nadarmo se o motolském hřišti traduje, že jediná rovina je zde podlaha v místní klubovně. Výrazné sklony na prakticky všech fairwayích často hráče nemile překvapí, především odskoky jejich míčků.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Grip

Grip je jedna z klíčových částí hole. Je to jediné spojení s hráčem; místo, kde hráč drží golfovou hůl. Vyrábí se zpravidla z gumy v různých vzorech a průměrech podle preferencí každého golfisty.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde