Soutěžení dětí a rodičů v patování

Zapište si do kalendáře

Soutěžení dětí a rodičů v patování

Golf pod střechou se v Hradci Králové hraje celou zimu. Na turnaj jsou zváni děti od 4 let  a rodiče, prarodiče – veřejnost, která si chce zahrát a zasoutěžit.
Kompletní program našich turnajů - patování  pod střechou:
  • 9. 12. 2018 Neděle - Mikulášský turnaj
  • 23. 12. 2018 Neděle - Vánoční turnaj (školní prázdniny)
  • 1. 2. 2019 Pátek - Pololetní turnaj (školní prázdniny)
  • 17. 2. 2019 Neděle - Únorový turnaj
  • 17. 3. 2019 Neděle - Jarní turnaj
Hrajeme v hale Centra zábavy a sportu - Indoor Golf Fomei v Hradci Králové Honkova 555. Na turnaj jsou zváni děti od 4 let  a rodiče, prarodiče – veřejnost, která si chce zahrát a zasoutěžit.
Vše co potřebujete, Vám bude zapůjčeno, stačí jen přijít.

Startovné je 50 Kč na hráče.

Zájemci o golf z řad dětí a rodičů se mohou zdarma seznámit s golfem vždy v úterý a ve čtvrtek  od 16,30 do 18 hod v hale Indoor golf Fomei, Honkova 555. Informace podá Bohumír Šafařík 603 484 952, nebo Zdenek Košťál 737 760 455, Petr Drbal 724 010 418. 

01.02.2019 10:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Golf Club Hradec Králové

Golf Club Hradec Králové

50°11′ 47.42″ N, 15°47′ 36.24″ E

Honkova 555, Hradec Králové 2 - Kukleny

724 010 418

info@gchk.cz

www.gchk.cz

O tom, že golf není nenáročným cvrkáním do míčku se každý začátečník přesvědčí v okamžiku, kdy na cvičné louce uchopí hůl. Samotný švih vyžaduje precizní koordinaci všech částí těla hlavou počínaje a patami konče. Jak říká jeden ze zákonů \\\"golfového Murphyho\\\" Thomase Mulligana: Při odpalu nikdy nemysli na víc jak 300 věcí najednou. Zájemci o golfovou školu mohou v Golf Clubu Hradec Králové vybírat z několika výukových programů podle svých časových a herních potřeb.

Důležitou činností Golf Clubu Hradec Králové je trénování mládežnického oddílu (děti ve věku 4 až 18 let). Výchovu golfových talentů v Tréninkovém centru mládeže organizačně zajišťuje sedmičlenný tým profesionálních trenérů a cvičitelů. Členové Tréninkového centra se pravidelně účastní mistrovských soutěží ve všech věkových kategoriích a ti nejlepší patří v republikovém měřítku do nejužší výkonnostní špičky. Kluboví trenéři vedou také golfové kroužky v rámci zájmových aktivity spolupracujících základních škol.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Driving Range

Kroky začínajících hráčů směřují nejčastěji na driving range. Jedná se o cvičnou louku s řadou odpališť, kde bok po boku trénují jak profesionálové, tak začátečníci. Začínající golfisté odpalují ze speciálních rohoží, naopak zkušení hráči preferují hrát své míčky z trávy. Při odpalování z trávy je nutné přesně dodržet pokyny hřiště a míče odpalovat pouze z vyznačených míst.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde