Jarní příměstský kemp

Zapište si do kalendáře

Jarní příměstský kemp

Nemáte plány pro své děti na velikonoční prodloužený víkend? 
Pokud nemáte plány pro své děti na velikonoční prodloužený víkend, tak bychom Vám rádi nabídli možnost příměstského velikonočního táboru v termínu 19.-22. dubna.
Náplní tréninku bude dopolední golfový trénink na driving range s neomezeným počtem míčů. Polední obědová pauza a následný trénink v praxi.
Cena čtyřdenního kempu je 3.990,-Kč pro členy PCGA a nečleny 4.990,-Kč, která zahrnuje veškeré vstupy, pitný a jídelní režim. Program bude začínat v 9h a končit v 16h. Tábor je určen pro veškeré golfové kategorie a výkonnosti. Děti budou rozděleny do příslušných skupin pod vedením svého trenéra.

Přihlašovat se můžete na email edita.urbanova@pcgacademy.cz nebo na telefonním čísle 608 495 412 do 31. března.

Tým PCGA

19.04.2019 09:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Prague City Golf Zbraslav

Prague City Golf Zbraslav

49°58′ 10.51″ N, 14°22′ 24.19″ E

K Radotínu 15, 156 00 Praha 5 - Zbraslav

+420608495465

recepce@praguecitygolf.cz

www.praguecitygolf.cz

Prague City Golf je největším golfovým resortem v Praze a okolí, kde se potkávají jak nejlepší čeští hráči, tak také začínající golfisté.
Na Zbraslavi naleznete 18-ti jamkové hřiště, kde se hrají mezinárodní turnaje a také nejrozmanitější tréninkové plochy v České republice, mezi které patří 18-ti jamkový puttovací green Himalayas, 9-ti jamkové veřejné hřiště nebo tréninková 19.jamka a rozlehlý Driving range. 
V Prague City Golf na Zbraslavi tak najdete své místo ať jste zkušeným golfistou, amatérem, který hraje jednou za měsíc, nebo úplným začátečníkem, který by si chtěl golf třeba jen zkusit. 
Přijďte mezi nás a zjistíte, že je možné hrát golf v Praze a zároveň se cítit jako v přírodě! Těšíme se na vás!

Zbraslavské hřiště nabízí zájemcům o golf akademii PAR3 (vstup za 300 Kč). Součástí hřiště je i velký putovací green, který se jmenuje Himaláje. Zbraslav nabízí všem negolfistům, vyzkoušet si zdarma putování na ideálním místě pro seznámení s „velkým“ golfem. Přijte si vyzkoušet, jaké to je dopravit míček do jamky. Není to zase tak snadné!

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Grip

Grip je jedna z klíčových částí hole. Je to jediné spojení s hráčem; místo, kde hráč drží golfovou hůl. Vyrábí se zpravidla z gumy v různých vzorech a průměrech podle preferencí každého golfisty.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde