DEN Bav se golfem

Zapište si do kalendáře

DEN Bav se golfem

Chceš si vyzkoušet sport, který tě může provázet celý život? Rád soutěžíš a máš chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijď se pobavit na náš DEN Bav se golfem!
Prvních 50 rezervací získá voucher: vstup na cvičné plochy, zapůjčení holí a košík míčů zdarma a 20 % slevu na kadeřnické služby v salonu Royal Beauty&Spa.
DEN Bav se golfem je zábavný den pro všechny s chutí do pohybu. V rámci jednoho dne jsme pro tebe připravili ochutnávku golfu, která tě přivede k tajům této hry, včetně dalších sportovních, soutěžních a zábavných aktivit.

Projdi všechna připravená stanoviště, soutěž a vyhraj zajímavé ceny od našich partnerů. Když projdeš čtyřmi golfovými stanovišti, můžeš si zahrát své první jamky na golfovém hřišti a ochutnat tak opravdový golf.

To vše zdarma! S naší zelenou kartou Bav se golfem získáš další výhody:
  • Vstup zdarma na tréninkové plochy
    od 13. do 30. 5. 2019 včetně zapůjčení holí a 150 tréninkových míčů zdarma.
  • Vstupenky na fotbalové utkání 1.FC Slovácko.
  • Poukaz na služby kosmetického salonu Royal Beauty&Spa
  • Poukaz do restaurace Golf Jezera
  • Volnou vstupenku na srpnové D+D REAL Czech Masters.

12.05.2019 08:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Jezera - Ostrožská Nová Ves

Jezera - Ostrožská Nová Ves

49°0′ 43.89″ N, 17°26′ 3.96″ E

Nádražní 982, 687 22 Ostrožská Nová Ves

+420 572 501 744

info@golf-jezera.cz

www.golf-jezera.cz

Na Lochnesce se vám můžou rozklepat kolena

Golf Resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves na rovinaté pláni pod buchlovským hradem. Už název dává tušit, že vody si na místní devítce užije každý hráč víc než dost. Jezera, jezírka či vodní překážky najdete na každé jamce hřiště s parem 36 a o délce 3000 metrů. Právě délka signalizuje, že kromě přesných jsou potřeba i dostatečně dlouhé rány. Všudypřítomnou vodu stvrzují i názvy jednotlivých jamek - od jedničky Potoční přes Jezerní, Bumerang, Žraločí zátoku, Hadí, Tsunami, Mořskou pannu, Modrou lagunu se dostanete až na Ostrožskou Lochnesku. Někomu se na ní můžou rozklepat kolena. Měří 446 metrů, odpalujete z mola na jezeře a green je obklíčený dalšími dvěma jezery.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfová obuv

Golfová obuv je obuv speciálně upravená pro hraní golfu. Úpravy spočívají ve zpevnění podrážky i kůže boty. Na podrážce pak také často bývají hřeby nebo kolíky z plastu nebo kovu, tzv. spiky, které hráčům zaručují stabilitu při odpalu.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde