Wannado Festival v Plzni

Zapište si do kalendáře

Wannado Festival v Plzni

Wannado Festival se již tradičně představí v Plzni.

Tradičním se již stává i jeho umístění na Atletickém stadionu města Plzně.

Na návštěvníky čeká bohatý sportovní program.
Na ploše až 150 metrů postavíme malé golfové městečko. Vyzkoušíte si puttování do jamky, plný úder do záchranné sítě, nebo krátký chip.

Dětem připravíme golfové hřiště, které si mohou zahrát díky holím SNAG.

Akce pro veřejnost je ideální příležitost jak strávit příjemný den s možností si vyzkoušet ještě nepoznaný sport - navštivte nás!

14.09.2019 09:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Greensgate Golf & Leisure Resort

Greensgate Golf & Leisure Resort

49°46′ 18.04″ N, 13°30′ 22.41″ E

Horomyslická 1, 330 02 Dýšina

+420 724 749 083

info@greensgate.cz

www.greensgate.cz

Greensgate Golf & Leisure Resort, Dýšina

V roce 2017 se Golf Park Plzeň mění na Greensgate Golf & Leisure Resort, špičkové hřiště s dynamickým rozvojem zázemí, služeb a sportovních zážitků. Dýšina, která patřila od roku 2004 mezi nejlepší hřiště s mezinárodní reputací, tak začíná po dvanácti úspěšných letech svou novou éru. Hřiště poprvé otevřelo své brány v roce 2004 na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina, pod názvem Golf Park Plzeň.
Mistrovské osmnáctijamkové hřiště designoval přední německý architekt Christoph Städler. Jeho záměrem bylo citlivě zasadit osmnáctijamkové hřiště do překrásné krajiny a maximálně využít rozmanitého přírodního reliéfu. Hřiště se nachází uprostřed vzrostlých březových a olšových hájků, které jsou lemovány řekou Klabavou a nádherným Ejpovickým jezerem. Předností hřiště je jeho promyšlenost a technická propracovanost. Specialitou je netradiční uspořádání osmnácti jamek, ležících v řadě za sebou.
Opravdovou perlou českého golfu je ostrovní jamka č. 11, která byla také několikrát vyhlášena „Jamkou roku“, dle čtenářů magazínu Golf digest C&S. V letech 2012 - 2016 byl resort hostitelem turnajů ze série Ladies European Tour.

Greensgate Golf & Leisure Resort Dýšina má také velkoryse koncipované zázemí - nechybí zde kvalitní tréninkové plochy, šestijamková dětská akademie, restaurace s letní terasou, historická klubovna, vinný sklep, „Bavarian Bistro No. 10“ u desáté jamky, pro-shop, půjčovna golfových setů a vozíků, šatny a caddy hall. Ubytovat se můžete v hotelu, který disponuje historickými a luxusními apartmány, s kapacitou 22 pokojů. Můžete zde využít plně vybavené školící centrum. Součástí vybavení je také rozsáhlá flotila elektrických buggy s navigačním systémem Visage.

Akademie par 3 na Greensgate je nyní dostupná pouze mládeži a začátečníkům v doprovodu trenéra.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfová obuv

Golfová obuv je obuv speciálně upravená pro hraní golfu. Úpravy spočívají ve zpevnění podrážky i kůže boty. Na podrážce pak také často bývají hřeby nebo kolíky z plastu nebo kovu, tzv. spiky, které hráčům zaručují stabilitu při odpalu.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde