Sobotní dětská akademie

Zapište si do kalendáře

Sobotní dětská akademie

Víme, jak je pro rodiče těžké udělat si chvilku pro sebe, proto jsme pro Vás jednou měsíčně připravili celodenní akademii pro děti s možností přespání i večerním programem a hlídáním.
Druhý den se mohou děti zúčastnit golfového turnaje (dětská kategorie, hra na 9 jamek) a zažít tak soutěžní podmínky se stejně starými soupeři ve své vlastní dětské kategorii.

Součástí turnaje je rozcvičení a rozehrání před hrou pod dohledem trenéra, přítomnost trenéra během hry, společný oběd a vyhlášení turnaje.

Věříme, že spolu s pravidelnými týdenními tréninky a letními tábory vybudujeme postupně dobrou partu šikovných hráčů, kteří budou reprezentovat Čertovo Břemeno v juniorských soutěžích.

Celodenní akademie  800 Kč/os.
Celodenní akademie se spaním a turnaje 1.500 Kč/os.

www.cebr.cz/cs/akademie/sobotni-detska-akademie

02.10.2021 09:00 Rezervovat právě teď

Navštivte naše hřiště
Čertovo Břemeno

Čertovo Břemeno

49°31′ 37.64″ N, 14°31′ 14.70″ E

Alenina Lhota 5, 391 33 Jistebnice

+420 776 38 77 69

martina@cebr.cz

www.cebr.cz/cz/

Krásné osmnáctijamkové hřiště Čertovo břemeno se nachází v obci Alenina Lhota, v srdci přírodního parku Jistebnická vrchovina. Leží v průměrné nadmořské výšce 640 m a největší výškový rozdíl mezi odpalištěm a jamkovištěm přesahuje 23 metrů, nejméně 2 metry. Hřiště křižují rozmanité potůčky, malé tůňky a jeho součástí jsou dva velké rybníky. Charakteristickými prvky jsou také různé kamenné zídky, valy a předěly, které zanechaly krajině původní ráz.

Součástí areálu je klubovna, která je zasazena do terénní vlny a stala se tak součástí kopcovité krajiny. Klubovna získala ocenění stavba roku 2011 a projektoval ji známý architekt Stanislav Fiala.

Hřiště je krásné i sportovně náročné zároveň a je výzvou pro každého hráče.

Na hřišti je možné si zahrát i bez Osvědčení o hře. Podmínkou je hra s doprovodem jiného hráče s HCP a znalost základních pravidel golfu a pohybu po hřišti, abyste neohrozili sebe ani ostatní hráče a nepoškodili hřiště.

zobrazit celou nabídku

Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfová obuv

Golfová obuv je obuv speciálně upravená pro hraní golfu. Úpravy spočívají ve zpevnění podrážky i kůže boty. Na podrážce pak také často bývají hřeby nebo kolíky z plastu nebo kovu, tzv. spiky, které hráčům zaručují stabilitu při odpalu.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde