Golf Resort Lázně Bohdaneč

Navštivte naše hřiště

Golf Resort Lázně Bohdaneč

50°4′ 32.17″ N, 15°40′ 47.24″ E

Lázně Bohdaneč, Lázně Bohdaneč

723 625 525

recepce@gcpa.cz

www.gcpa.cz

Nedaleko Pardubic u Lázní Bohdaneč se nachází mistrovské osmnáctijamkové hřiště, které díky svému designu nabízí golfové vyžití pro všechny typy hráčů. 

K úspěchu nestačí jen dlouhé rány, často do hry vstupuje i taktika a přesnost. Hřiště je dobře hratelné pro vyšší HCP a zároveň představuje sportovní výzvu i pro hráče s nízkým HCP.  Velmi zdařilé je také přirozené zasazení hřiště do krásné přírody lužních lesů v blízkosti přírodní rezervace Bohdanečský rybník, v prostoru hřiště tak naleznete velký počet krásných vzrostlých stromů, které v horkých letních dnech poskytují stín. Hřiště je snadno dostupné z Prahy (45 minut po dálnici směr Hradec Králové). 

Za poslední roky se na hřišti odvedlo hodně práce a jeho hrací plochy hodnotí na výbornou jak čeští profesionálové, tak pravidelně na hřišti hrající amatéři z celé ČR. 

Nově se zázemí resortu rozrostlo o ubytování, šatny, toalety a multifunkční konferenční místnost, kterou můžete využít nejen pro svou firemní akci, ale také pro rodinné oslavy a jiné příležitosti. Okolí hřiště nabízí i negolfové aktivity (sjíždění historického Opatovického kanálu na kánoích, cyklistiku, pěší turistiku, pozorování ptáků v ptačí rezervaci a další). 


Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Driver

Driver má v bagu výsostné postavení a používá se výhradně při odpalu míčku z týčka. Touto holí s největší hlavou, nejvýraznějším zvukem při úderu a nejdelším shaftem dosahují nejlepší hráči úderů se vzdáleností kolem 300 metrů. Pro začínajícího hráče je driver zároveň nejhůře ovladatelnou holí, protože sebemenší chyba v odpalu vychýlí míček z osy letu, takže je dopad značně nepřesný. Proto driver používají až zkušení golfisté.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde